Razgovori s prijateljicama u Štrik kafe knjižari

Mart u Štrik kafe knjižari! Šta te sve to čeka ovog marta u Vlajkovićevoj 7?

Od 5.marta, pa sve do kraja meseca čeka te 30% popust na sva Štrikova izdanja! Želiš da proveriš zašto je Ani Erno dobila Nobelovu nagradu 2022? Evo prilike, jer na popustu je! Zanima te zašto se Sezonski kvartet Ali Smit smatra fenomenom savremene književnosti? Super vreme da saznaš, jer sva četiri romana koja čine ovaj kvartet su na popustu! Džoun Didion, Doroti Parker, Vigdis Jurt, Maja Anđelou, Silvija Plat, Beril Bejnbridž, Magda Sabo i sve naše autorke i autori čija dela te interesuju, svi su na popustu 30%!

Ovog marta pripremamo ti i serijal događaja pod nazivom Razgovori s prijateljicama. Naše knjižarke ugostiće knjiške prijateljice s kojima će govoriti o književnosti s ciljem da kroz opuštenu konverzaciju rasvetle teme, dela i autorke koje su toliko dugo zanemarivane i/ili degradirane od strane utvrđenog kanona. Ani Erno, Doroti Parker i Dejzi Džonson biće samo neke od zvezda ovh sastanaka na kojima ćemo govoriti o pripovedanju o porodičnim odnosima iz jednog drugog ugla, o zaboravljenim i skrajnutim autorkama i temama kojima su se bavile, a koje se tek sada sagledavaju u svetlu kakvo im dolikuje, i mnogim drugim temama koje će doći u samim razgovorima. Detaljne informacije o seriji događaja Razgovori s prijateljicama vam javljamo uskoro.

Da saznaš šta ti sve to pripremao ovog meseca u Štrik kafe knjižari, nastavi da pratiš naš profil, a mi se standardno vidimo u Vlajkovićevoj 7. Stižu i događaju, a stiže i 30% popust od 5.marta.

U prodaji je roman „Jedna žena” Ani Erno

mart 1, 2023

Razgovor s prijateljicama: Ani Erno

mart 1, 2023