Izdavačka kuća Štrik omogućila je nekoliko načina plaćanja na svom sajtu strik.rs:

– uplatnicom (fizička lica),

– pouzećem,

– platnom karticom,

– virmanom (pravna lica).

Plaćanje uplatnicom

Ukoliko ste odabrali ovu vrstu plaćanja, potrebno je da popunite polja označena zvezdicom, i ukoliko želite i opciona polja, a postoji i mogućnost napomene (odgovarajuće vreme isporuke, preciznije određivanje lokacije i dr.). Nakon što završite kupovinu na našem sajtu, stići će automatski odgovor na vašu e-mail adresu „Štrik porudžbenica“, s potvrđenom porudžbinom. U samom mejlu biće prikazana uplatnica sa svim neophodnim podacima, uključujući i naručene artikle, iznos za uplatu, iznos poštarine i podatke o računu za uplatu.

Uplatu možete izvršiti preko e-bankinga ili na bilo kom mestu određenom za to: pošta, banka i dr. 

Nakon evidentirane uplate, dajemo nalog za slanje.

Plaćanje pouzećem

Ukoliko ste pri kupovini odabrali ovu vrstu plaćanja, na vašu e-mail adresu stući će automatski odgovor „Štrik porudžbina“. U samom mejlu biće prikazani vaši podaci, obračun poručene robe i poštarina.

Nakon evidentirane uplate proizvode šaljemo u roku od jednog radnog dana. Plaćanje se obavlja po preuzimanju naručenog proizvoda, a ne unapred; ukoliko se ne plati, proizvod se vraća maloprodavcu; proizvod stiže na adresu koju prijavite. 

Plaćenje karticama

Ukoliko ste pri kupovini odabrali ovu vrstu plaćanja, plaćanje obavljate na sigurnim stranicama Banke Intesa.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Provera podataka vrši se između kupca i banke Intese.

U skladu s PCI DSS standardima WSPay štiti prenos Vaših podataka i Vašu privatnost sa TLS 1.2 kriptografskim protokolima.

Ukoliko koristite starije verzije preglednika molimo Vas da uključite mogućnost korištenja TLS 1.2 protokola kako bi ste mogli koristiti WSPay.

Plaćanje virmanom

Kao pravno lice, pri kupovini možete odabrati ovu vrstu plaćanja i na vašu e-mail adresu stići će automatski odgovor „Štrik porudžbenica“. U samom mejlu biće prikazani vaši podaci, obračun poručene robe i iznos poštarine.

Zatim ćemo poslati fakturu prema kojima treba izvršiti uplatu.

Proizvodi će biti rezervisani pet dana. Molimo vas da uplatu izvršite u tom roku, u suprotnom ne možemo garantovati da će naručeni artikli biti raspoloživi. 

Nakon evidentirane uplate, dajemo nalog za slanje. 

 

Za sve dodatne informacije, pošaljite mejl na onlineprodaja@strik.rs