ŠTRIK na 64. međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu

Ovogodišnji Sajam knjiga u Beogradu, Štrik spremno dočekuje u parteru Hale 1, na štandu broj 1427.
Pored popusta do čak 60 odsto na pojedina izdanja, akcija i poklona, spremile smo i nove naslove.
„Frida” Hejden Herera
Kapitalno izdanje. Najobuhvatnija biografija čuvene Fride Kalo biće na specijalnom sajamskom popustu, što je već dovoljan razlog da svratite do nas.
Ali tu ne stajemo!

Na Sajmu će svoju premijeru imati i kultni roman „Znam zašto ptica u kavezu peva” američke kultne književnice i aktivistkinje Maje Anđelou.
Konačno necenzurisan! Roman-autobiografija Rejnalda Arenasa takođe će se naći na Sajmu, naravno uz sajamski popust. Svratite do Štrikovog štanda „Pre nego što padne noć” 27. oktobra i nabavite knjigu koja će prodrmati jesenje dane.

„Kuća u plamenu” čuvene Kamile Šamsi obeležiće čitalačku jesen, ne želite valjda to da propustite? Ovaj intrigantan roman vrlo lako može da postane vaša nova omiljena knjiga, verujte nam na reč. 🙂
A sa severa nam stiže nova književna majstorija čuvene Dorte Nors. Roman „Mini je potreban prostor za vežbu” premijerno će se pokazati u punom sjaju baš pod svetlima Hale 1.

I najlepše za kraj: gošća Sajma knjiga i našeg Štrika, litvanska autorka Laura Sintija Černjauskajte, inače prva litvanska književnica koja je posetila ovaj događaj. U sali „Borislav Pekić” 25. oktobra, sa početkom u 19 časova, Laura Sintija će u razgovoru s Ljubicom Pupezin, urednicom IK Štrik, i Vaidom Divjaković, otkriti kako je nastao roman zbog kojeg se u isto vreme i ježi koža i slama srce.
„Pismo-glava”? Na Štrikovom štandu svi su dobitnici.
Vidimo se na 64. međunarodnom sajmu knjiga.

Predstavljanje zbirke poezije „Ja sam žena” poljske pesnikinje Ane Svirščinjske.

oktobar 10, 2019

Gošća Sajma knjiga Laura Sintija Černjauskajte, autorka romana „Disanje u mermer”

oktobar 10, 2019